Milieubewust

50 jaar ervaring

Snelservice

Service & Tarieven

Onze tarieven

Voor een lijst met tarieven of een vrijblijvende prijsopgave kun je het beste even contact met ons opnemen. Om misverstanden te voorkomen over de prijs van het te reinigen artikel staan wij je graag eerst te woord. Zo weet je precies wat de kosten zijn voor de reiniging.

Je kunt contact  ons opnemen via het contactformulier of even langskomen bij ons in de stomerij

Haal- en brengservice

Bij sommige artikelen is het een heel gedoe om deze zelf te brengen en weer op te halen. Denk bijvoorbeeld aan je bankhoezen en gordijnen. Maar ook vloerkleden zijn door hun grote formaat vaak lastig te vervoeren. En daarbij ben je natuurlijk ook niet altijd in de gelegenheid om je kleding en andere artikelen zelf bij ons langs te brengen omdat je het druk heeft of niet goed ter been bent.

Afhankelijk van de opdracht bestaat de mogelijkheid dat wij binnen de regio Groningen je dekbedden, matrasovertrek, tapijten, gordijnen en dergelijke af te halen en weer terug te bezorgen. Informeer vrijblijvend naar deze service.

Zo maken wij het je gemakkelijk, bespaar je bovendien een hoop tijd en hoef je zelf niet eens de deur meer uit. Woon je buiten dit gebied dan kun je gerust contact met ons opnemen en kunnen wij kijken naar de mogelijkheden en kosten.

Contact

Locatie

Winkelcentrum Vinkhuizen
Siersteenlaan 442
9742ES Groningen

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 9:00 – 18:00
Woensdag: 9:00 – 18:00
Donderdag: 9:00 – 18:00
Vrijdag: 9:00 – 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Volg ons
error: Content is protected !!
Scroll naar boven